Dagens publikum citat (sorry it’s in Danish)

Som sagt har vi interviewet en bunke festivalgængere og nu er opgaven for det første at få skrevet vores interviews ind, og for det andet at finde hoved og hale i det, der bliver sagt. Vores spørgsmål har hovedsageligt gået på respondenternes brug af sociale medier, men der har også været et par spørgsmål om Roskilde Festival. Jeg har lige hørt mit interview igennem med den sødeste fyr, som bare siger sådan nogle fine ting om festivalen, at jeg bliver nødt til at dele dem:

“Det er som om verden går i stå i 8 dage, og der er ikke nogen, der tænker på andet end at være lige dér, lige nu og møde nogle mennesker og høre noget musik og være glade og sprede noget kærlighed.”

“Roskilde er denne her meget fredelige og stemningsfyldte festival, men det er ikke fordi, man sidder stille. Der er også eksplosioner, når man er der. Men det er ikke farligt, det er alt sammen til for det gode, alt det der sker. Også selvom det går vildt for sig nogle gange, så er det kun godt. Det er noget af det vildeste, jeg nogensinde har prøvet. Det sker for det meste uforberedt, det er ikke noget, man planlægger, det er bare noget, der sker. Det er en del af charmen, du skal ikke planlægge så meget, når du er på Roskilde, du skal bare lade dig rive med.”

Advertisements

About wearesospeciale

From September 2012 to March 2013 we will be writing our Master Thesis. We are both Digital Design and Communication students at the IT-University in Copenhagen, Denmark. Here you will be able to follow our process, and when we get to the point of concept development we hope that you will share your ideas, criticism and general input with us.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: